joi

Diferit nu inseamna mereu mai bine


Toata lumea stie blogurile de  Street style, locul unde oamenii obișnuiți impresionează prin aspectul lor . Îmi place să urmaresc aceste blog-uri, pentru că  obțin o mulțime de inspirație de acolo și-l ajută mulți oameni pentru a crea unele arată speciale.
Îmi place faptul că bloggerii  de moda pot reprezenta astfel o influență importantă în modul în care oamenii din întreaga lume se imbraca, dar cred că nu ar trebui să copieze întreaga tinuta, ci  sa aleaga doar ceea ce li se potrivește.
Știu că toată lumea vrea să fie diferita și speciala, dar uneori stilul simplu merge de minune.

Așa cum spune si titlul: "diferit nu inseamna intotdeauna mai bine", sau mai rău pentru , am găsit unele tinutele care, în opinia mea, sunt prea mult și nu le-ar posta pe un blog de stil .
Știi cum unele reviste au coloane numite "Ce să porti și ce să nu porti"? Ei bine, eu sunt de parere ca o  aa creez o astfel de rubrica pentru blog-ul meu. Pe această idee, mai jos sunt câteva fotografii cu tinutele pe care nu le-aș purta.







5 comentarii:

  1. I would not wear any of these outfits too..
    But they are fun to look at!

    RăspundețiȘtergere
  2. So totally agree:)
    Some of them are just weird:(

    Lots of hugs
    xx

    RăspundețiȘtergere
  3. WOWSA! If I saw someone on the street in an outfit like this... I think it would make my day ;) This post just made me day :)

    RăspundețiȘtergere
  4. well at least the outfits are vibrant.....


    http://randomnotesonrandomstuff.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. lolol thay looks funny

    RăspundețiȘtergere